Belde Evler’den daire satın alan insanların paralarını Büyükşehir Belediyesinin hesabına yatırdığı belirtilirken, geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında da daire satın alanların sözleşmeyi belediyeyle de yaptığı vurgulanmıştı.

Daire satın alan kişilerin ödedikleri paraların belediyenin hesabına geçtiği, yatan paraların akıbetini öğrenmek için şirket yetkililerinin görüşme talebi neticesinde ise bir sonuca varılamadığı belirtilmişti.

Paraların akıbeti merak ediliyor!

24 daire satılan Belde Evler’den daire satın alan ve parayı Büyükşehir Belediyesinin hesabına yatıran vatandaşlar, paralarının akıbetini merak ederken, belediyeden bir açıklama bekliyor. Vatandaşlar bir an önce paralarının iadesini talep ediyor.

31 Mart seçimlerinden sonra yerel yönetimin değişmesiyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi ortak olduğu projeyi, uygulama yanlış diye durdurmuştu.

Bunun üzerine, şirket yetkilileri belediye ile ortak çözüm arayışında bulunduklarını, fakat bu konuda bir yanıt alamadıklarını söylemişlerdi.

‘Yıkılacak’ dedi ödeme alınmaya devam etti!

Projeyi durduran ve de, çözüm modeli sunmayan Ordu Büyükşehir belediyesinin, projeyi yapan firma ve de daire alan müşterilerden, ‘Başkan Hilmi Güler’in Belde evler yıkılacak’ açıklamasından sonra, Temmuz ayında dahi ödeme aldığını gösteren senetleri, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

 

 

Editör: Haber Merkezi