AK parti Ordu Milletvekili aday adayı İşadamı Rahmi Çağan, Ordu Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette "AK Parti Ordu İl Teşkilatında paralel yapı ile birlikte hareket eden hainler var. Bu hainlerle mücadele etmek için siyasete girdim" dedi.

PARALELLERİ İSİM İSİM BİLİYORUZ

Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nde zehir zemberek açıklamalarda bulunan AK parti Ordu Milletvekili aday adayı Rahmi Çağan, "Benim siyaset arenasına girmemdeki en büyük etken geçmişte yaşadığım paralel terör örgütünün yaptığı mağduriyetlerdir. Bireysel olarak parelel örgütle mücadele ettim. Ordu’da çok ciddi bir parelel yapılanma var. Biz bunları isim isim biliyoruz. Güvenlik Güçlerimizle Ankara’da yapmış olduğumuz bir çok temasta bu isimleri söyledik" dedi

İL TEŞKİLATINDA PARALEL YAPI VAR

Çağan, "Çok iyi bir başkomutana sahip olduğumuzu biliyorum. İyi bir savaşçı olarak, iyi bir asker olarak bu arenanın içinde olmak istiyorum. Ordu’da da ki bu parelel örgütü ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım. AK Parti Ordu İl Örgütünde parelel yapı var. Teşkilatımızda da parelel yapının ruhu ile hareket eden hainler mevcuttur. Soruşturmaların selameti açısından isim vermeyeceğim. Ama bu isimleri Ankara biliyor. Bu konuda ulaştığımız her belgeyi de gerekli yerlere ilettik” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi