“Milletin huzuru için çalışıyorlar”

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, polisin gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakarca yaptığını, toplumun güvenini ve takdirini kazandığını belirtti. Başkan Tekintaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Emniyet teşkilatımız 1845 tarihinden bugüne kadar 170 yıldır milletimizin huzuru, asayişi, güvenliği ve mutluluğu için hayatın her alanında fedakârca hizmet vermektedir. Polislerimizin gece ve gündüz demeden günün 24 saati canları pahasına yüksek fedakârlık içinde verdikleri bu hizmetlerin her türlü takdir ve saygının üstünde olduğuna inanmaktayım.”

“Görevleri kutsal”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında fedakârca hizmet eden Polis Teşkilatının 170. yılını kutlayarak, şöyle konuştu; “ teşkilat mensubu arkadaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir görev, aileleri ile birlikte mutlu bir hayat dilerim. Bu vesile ile üstlenmiş oldukları kutsal görevlerini yerine getirirken vatan uğruna şehit olan kahraman polis teşkilatı mensuplarımızı rahmetle anar, gazilik rütbesine layık olan emekli teşkilat mensuplarımıza da minnet ve şükranlarımı sunarım."

“170. yıl kutlu olsun”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Demirci mesajında, Emniyet Teşkilatı’nın köklü, dinamik ve etkin bir kurum olduğunu vurgulayarak, şu görüşlere yer verdi; “Halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet eden Polislerimiz her alanda kendilerini bir siper gibi görmüş, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamıştır. Polislerimiz her an güvenliğimiz için çaba harcamaktadır. Bu vesileyle, Emniyet Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, emekli olanlara huzurlu ve sağlıklı bir hayat, teşkilat mensuplarına ise görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum”
Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi