Seçildiği takdirde hiç ara vermeden projelerini, ışık hızıyla hayata geçireceğini söyleyen Yazıcı'ya vatandaşlardan da destek yağıyor.

Yazıcı, son olarak gittiği Eskiköy Mahallesi'ndeki mitingde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Meydana sığmayan vatandaşların birçoğu, evlerinin balkonundan ve çatılardan sevgi göstererek Yazıcı'ya desteklerini ifade ettiler.

Eskiköy Mahallesi'ndeki mitingde ekonomik kalkınmaya odaklı açıklamalarda bulunan Yazıcı, şöyle konuştu:

"Bu şehrin gerçek sahipleri olarak, Bebediyenin anahtarını sizlere teslim edeceğime söz veriyorum. Bu güne kadar geçen sürede, ağzımızdan ne söz çıkmışsa hepsini bir kenara not edin! Makama geldiğimizde geçen süre zarfında yapmazsak hesabını sorun! Sevgili Hemşehrilerim, diyorlar ki "belediyeye iktidar partisi hakim olmazsa şehre hizmet gelmez." Bakınız esas olan muhalefet partisinin olmasıdır. Çünkü sesimizi tepedekilere daha yüksek çıkartırız, gerekirse tüm köylüm bir araya gelir, Ordu Büyükşehir başta olmak üzere, Ankara' ya dahi yürürüz, hizmetimizi söke söke alırız. Bu anlamda bana, ve en önemlisi de kendinize güvenmemizi istiyorum. Güç öncelikle sizde! Ayrıca hâlâ hazırda dağıtılmayan 2B arazi tapuları var, çözülmeyi bekleyen yol su sorunlarımız var. Sizlere ilk sözüm olsun; önce arazi tapularınızı dağıtacağım, ardından da Eskiköy 'de dokunmadık sokak, çözülmedik sorun bırakmayacağım. Martın sonu inşallah bahar... " Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi