İYİ Parti Ordu Milletvekili Dr. Yener Yıldırım Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Ordulu seçmenlere uyararak "Bu sefer oyu projeye, ülkede iç barışı ve huzuru sağlayacak düşüncelere verelim. Bununda adresi Güneş amblemli İYİ Partidir. Mührü güneşin üzerine vuralım" dedi.

İYİ Parti Ordu Milletvekili  adayı Dr. Yener Yıldırım açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Sevgili Ordulu hemşerilerim, malumunuz olduğu üzere ülkemizde hiçbir şey yolunda gitmiyor.Pazarda patatesin,  soğanın 5 lira olduğu patates,soğan ülkesi Türkiye'mizde artık iktidarın sonu gelmiştir. AKP ülkeyi yönetemiyor.Ülkede her alan sorunludur. Çiftçi,esnaf,çalışan,işsiz herkes hayatından memnun değildir. Memnun olan bir kesim ise sadece AKP ve etrafına biriken ülkenin kaynaklarını kullanan azınlıktır. Bu böyle gitmez ve gitmemelidir.Samanın İthal edilme noktasına gelen bir ülkede iktidarın halk adına iyi niyetli olduğu düşünülemez.Bu sebeplerdendir ki 24 Haziran Pazar günü Ülkemiz adına son şansımızdır. Kişisel hesaplar bir yana çocuklarımızın ve dolayısıyla Ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız.16 yıldır istihdam adına, üretim adına bir çivi çakmayan AKP gönderilmelidir. Yeni düşüncelere,yeni projelere ve hepsinden önemlisi tekrardan parlamenter sisteme dönülecek projelere şans verilmelidir. İYİ Parti tüm kadrolarıyla ülke yönetimine hazırdır.Cumhurbaşkanı adayımız ve Partimizin Sayın Genel Başkanı ülkemizi kalkındırma,  işsizliği çözme,  üretimden ve huzuru sağlamadan yana bir programla sizlerin huzuruna çıkmıştır.Bu şansı kendisine tanıyalım. 24 Haziran'da oylarımızı fındığımıza 15 lira taban fiyat veren Sayın Meral Akşener'e ve İYİ Partiye verelim. İYİ Partiyi iktidar yapalım,göreceksiniz ülkemiz rahatlayacak, halkımız huzur bulacaktır"

İYİ Parti Ordu Milletvekili adayı Dr. Yener Yıldırım eğer yanlışa devam edilirse Ülkede büyük bir belirsizliğin hakim kılınacağını,  ifade ederek, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

" AKP' ye  vereceğiniz her oyla ürettiğiniz fındığın aleyhine karar alacaksınız.İddia ediyorum şayet AKP tekrar iktidara gelirse fındık 5-6 lirayı geçmeyecektir. İşsizlik daha çok artacak, AKP'nin ülkenin geleceği için hazırladığı en büyük projeleri Millet bahçeleri,kıraathaneler ülkemizde sorunların çözümüne yetmeyecektir. Sizleri ekonomik olarak rahatlamayacaktır. Bedava çayın, bedava kekin peşinde koşan bir toplum haline gelmeyelim." Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi