Ordu Amatörü’nde Ünye Gençlerbirliği’nin Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü karşısındaki protestosunun sonrasında Rüsumat-4 Futbol Takımı ile ilginç iddia ortaya atılmış ve çok konuşulmaya başlanmıştı. Rüsumat-4 Futbol Takımı teknik direktörü iddialara hem erkek hem de kadın futbol takımı ile ilgili açıklamaları ile açıklığa kavuşturdu.
‘Rakibimizi Destekleyemeyiz’

Orduspor 1967 F.İ.S.K. maçlarına gidecek olan futbolcularını uyardığı ancak geçerli sebeplerinin olduğunu belirten Gattuso lakaplı antrenör Yurdakul, Kadın Futbol 3.Ligi’nde aynı ligde mücadele ettiklerini hatırlatarak ”Kadın Futbolcularımım Orduspor 1967 F.İ.S.K.’i desteklerini öğrendim. Bana göre aynı ligde yer aldığımız rakibimiz kim olursa olsun desteklenmesi yanlış olur. Futbolcularımı uyardım” dedi.

‘Bazı Şartlarla ‘Evet’ Dedim’

2.Amatör Lig’de mücadele eden Erkek Futbol takımı’nda liglerin şu an oynanmamasından dolayı futbolcuların birçoğunun tribünlerde yer aldığı bildiğini belirten Yurdakul ”Önce gitmelerini istemedim ancak tribünlere çıkıp küfürlü tezahürat ve istenilmeyen görüntülerde yer almamak şartıyla futbolcularıma izin verdim” diyerek konuyu açıklığa kavuşturdu.
Hakan Yurdakul, hem erkek hem de kadın futbolunda iyi bir ekip olduklarını ve önce Kadın Futbol 3.Lig ardından 2.Amatör Lig’de iyi sonuçlar alarak iyi yerlere gelmek istediklerini belirtti.
Ordu Yorum / Samet Karadağ / Özel
Editör: Haber Merkezi