Basın İlan Kurumu aracılığı ile  gazetelerde yayınlatılan resmi ilanların aynı zamanda gazetelerin internet siteleri ile paydaş olan www.ilan.gov.tr  platformunda uzun süreden beri yayınlanması, ilanların hedefine daha hızlı ulaşmasını sağladı.

Basın İlan Kurumu’nun özellikle yerel medyanın dijitalleşmesine yönelik yaptığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bir süreden beri Basın İlan Kurumu bünyesinde yayın yapan ve Türkiye’de bulunan tüm gazetelerde yer alan  resmi ilanların aynı zamanda www.ilan.gov.tr platformunda yayınlatılması, ilan veren kurumların da tanıtımına önemli bir katkı sunuyor.

Özellikle yerel gazetelerimizin  kurumsal sitelerine entegre edilen ilan.gov.tr  mecrasında yayınlatılan ilanların takipçi sayısının her geçen gün artması, gazetelerin bilinirliliğine de önemli bir katkı sunuyor.

www.İlan.gov.tr’nin gazetelerin önemli bir paydaşı olduğunu belirten Basın İlan Kurumu yetkilileri, “”Resmi ilanların aynı zamanda dijital platformda da yayınlanması, verilen ilanların hedefine ulaşması açısından büyük önem arz etmektedir. Özellikle Yerel gazetelerimizde yayınlatılan ilanlar, www.ilan.gov.tr üzerinden ,gazetelerin kendi kurumsal sitelernine sağlanan entegrasyonla eş zamanlı olarak dijital platformda da yayınlanıyor. Dolayısıyla ilan sadece gazete sayfalarında kalmayıp,aynı zamanda binlerce takipçinin bulunduğu www.ilan.gov. Platformlarına da taşınıyor. Gazetelerimiz ve Resmi Kurumlarımız ile yapılan bu paydaşlık, verilen ilanların hedefine ulaşmasına büyük bir katkı sunuyor” ifadesini kullandı.

Özellikle Yerel gazetelerde yayınlanan bir çok ilanın, www.ilan.gov.tr sitesinde manşete çıktığını belirten Yetkililer, “Bu Platformda manşete çıkan resmi ilanların yanında, ilan veren kurumumuz ile ilanın yayınlandığı gazetelerimizin de tanıtımına katkı sunuluyor” bilgisini verdiler. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi