Fatih Galender Zengin; “Sağlık çalışanlarımızın covitle mücadelesi süresince Sağlık kuruluşlarında çalışanların toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden ücretsiz yararlanma süresi 31 Ağustos'ta sona eriyordu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ve 27 Ağustos tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan bu süre 31 Aralık 2020’ye kadar uzatıldı.

Sağlık personelinin mesai kaybını önlemek, zaman tasarrufu sağlamak ve yapılacak çağrılara süratle icabet etmek amacıyla görevli olduğu sağlık kuruluşuna yakın bulunan kamu sosyal tesislerinden yararlanmak isteyenler ile görevli olduğu sağlık kuruluşundan başka bir yere görevlendirilenler, kamuya ait sosyal tesislerden yararlanma süreleri uzatılmış oldu.

Bu kararla ordu öğretmenevini tekrar kullanma taleplerini sendikamıza ileten personellerin isteklerini resmî yazı ile Ordu İl milli Eğitim müdürlüğüne başvurumuz yaptık.

Sayın İl milli Eğitim müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun Ordu öğretmenevinin kullanma talebimize hassasiyetle yaklaşacağına inancımız tamdır.” diye konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi