Doğuş Çay Fabrikasında düzenlenen imza törenine; Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Doğuş Çay Ordu Fabrika Müdürü Hamit Mamati, Medical Park Ordu Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Özlem Öztürk, Doğuş Çay Ordu Fabrikası İş Yeri Hekimi Dr. Bilginer Dinke ve Doğuş Çay Ordu Fabrikası Yönetimi katıldı.
“Yatırımlarımız artarak devam ediyor”
Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, “Medical Park Ordu Hastanesi ailesi olarak, Doğuş Çay Ordu Fabrikası çalışanlarının yanında olmaktan son derece memnunuz. Hastanemiz, Ordu şehrinin en önemli değeri ve markaları arasında yer alıyor. Ordu’ya hizmet etmekten son derece mutluyuz. Sağlık sektöründe yatırımlarımızı arttırarak, her geçen gün büyüyoruz. Hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve toplumumuzun her kesimine ulaştırmak, bizlerin en önemli görevidir. Bu amaçla, yapmış olduğumuz anlaşmada; başta Doğuş Çay Ordu Fabrikası Müdürü Hamit Mamati Bey ve anlaşmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
Doğuş Çay Ordu Fabrikası ile yapılan anlaşma kapsamında, fabrika çalışanları ve birinci derece yakınları, Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden özel ayrıcalıklarla yararlanabilecek. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi