Coşkun Yüce / Ordu Yorum

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle Nisan ayı toplantısını çocuklar yönetti. Çocuk başkanların isteği ise daha fazla çocuk parkı…

“Örnek olmak için makamı teslim ediyorum”


 Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine değinerek özetle şunları söyledi:
 “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sebebi ile OTSO Başkanlığını küçük kardeşime teslim ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar ileri de Ticaret Odası Başkanı, Vali, Belediye Başkanı ve Milletvekili olacaklar. Hapsini farklı farklı yerlerde göreceğiz. Onun için bugünden çocuklarımızı makamlara alıştırmamız lazım. Bende bugün örnek olmak için makamı teslim ediyorum. İnşallah büyüdüklerinde daha güzel yerlere gelirler.” şeklinde konuştu.

“Çocuklar için yeni parklar yapılmalı”


     Başkan Servet Şahin’in makamına temsili olarak oturan Güzelordu İlkokul öğrencisi Serkan Aydoğdu teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada,” Ordu’da çocuklar için yeni parklar yapılmalı ve yeni oyun alanları inşa edilmesi için çalışacağız.” dedi.

“Belki buradan belki ders alabiliriz”

Temsili OTSO Meclis Başkanı Afet Bahar Sinan ise, okullarda ihtiyaç olan projeksiyon cihazı ve buzdolabı talebini gündeme getirdi. OTSO yönetim kurulu ise bu istekleri oy çokluğu ile onayladı. Daha sonra meclis salonunda konuşan OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal ise yaptığı açıklamada,” Nisan ayı meclisimizin olağan toplantı günüdür. Tabi 23 Nisan’a denk gelmesi de böyle güzel bir programada vesile oldu. Bugün Meclis Başkanımız, Başkan Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Başkanımızı çocuklar temsil edecekler. Bizde belki buradan belki ders alabiliriz” dedi.

Son olarak çocuklar mecliste fındıkta meydana gelen don olayını gündeme taşıdılar. Don olayının etkisini üyelere anlatarak üreticilere destek verilmesi gerektiğini söylediler.
Editör: Haber Merkezi