Padya otelde 350 Galatasaraylının buluştuğu kahvaltıda, 2017-2018 senesinde Galatasaray’ın 2017-2018 senesinde kazandığı kupa da sergilendi.

Ordu Büyükşehir belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da katıldığı kahvaltıda, Ordu Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri güzel bir gün geçirdi.

GS TV’nin de katıldığı programda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in Ordulu Galatasaraylılara yolladığı videolu mesaj taraftarlarca büyük ilgi ile karşılandı. Taraftarlar videoya alkışlarıyla karşılık verdi.

"Her şartta takımımızın yanındayız"

Galatasaray taraftarları olarak her şart ve koşulda takımlarının yanında olduklarını belirten Ordu Galatasaray Taraftarlar Derneği Burçin Doğan; "Şampiyonluk ile taçlandırdığımız 2017-2018 sezonunun ardından yeni bir sezona başladık ve 11 haftayı geride bıraktık, her ne kadar takımımız sakatlıklarla boğuşsa da başarı çıtasını hep yüksek tuttuk. Sporcularımızın sahada verdiği mücadelenin yanı sıra bizlerin de tribünde ve sokakta verdiği mücadelede kulübümüzü diri tutacak en önemli faktör. Bizler yalnızca renklere bağlı kalan taraftarlar olmadık olmayacağız da, biz hep kardeş olacağız, bir ve beraber olacağız. Galatasarayımız mükemmel bir sezonun ardından 2017- 2018 sezonunu şampiyon tamamladı. 2018-2019 sezonunda da ise yine aynı hedefle mücadele vermeye devam ediyor.

Papazın çayırında, Taksim Stadın'da, İnönü'de, Ali Sami Yen'de ve şimdide Türk Telekom Stadı'nda sayısız zafere imza atan şanlı Galatasaray Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil ederken rakiplerine kök söktürmeye ve taraftarlarına sevince boğmaya devam ediyor. Biz de Ordu Galatasaraylılar Derneği olarak her zaman olduğu gibi milli birlik ve beraberlik duyguları ile omuz omuza kol kola olacağımızın ve her koşulda takımımızın yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Kulüp yöneticilerimizin katılımı ile 21. Şampiyonluğun nişanı olan kupamızı Ordu'da ağırlamaktan gurur duyuyoruz." diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

 


Editör: Haber Merkezi