Ordu Yorum/Celal Yıldız

Kurulduğu günden bu yana sanatsal faaliyetler gerçekleştiren Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği, bu kes sanata kısa bir ara verecek. Ordu’dan Afrika’ya giden doktorlarla buluşacak olan Merkür, ‘Yardımsever Doktorlarla Buluşma’ programı gerçekleştiriyor. Sevgi, saygı ve yardımseverlik duygusunu gençlere kazandırmak istediklerini vurgulayan Ramazan Maskar, bu buluşmaya herkesi davet etti. 

“Yardımseverlik duygusunu gençlere aşılamak istiyoruz”
Sevgi, saygı ve yardımseverlik duygusunu gençlere kazandırmak istediklerini bildiren Dernek Genel Koordinatörü Ramazan Maskar, “Merkür Kültür Sanat Derneği olarak bir taraftan sanat vesilesiyle gençlerimize sahip çıkmaya çalışırken diğer taraftan da onlara sevgi, saygı, yardım severlik, birlik beraberlik gibi değerlerin kazandırılması için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü buluşuyorlar
Ramazan Maskar,  “Ordu’dan Somali’ye giderek yoksulluğun ve her türlü hastalığın olduğu ülkede, insanlara yardım ellerini uzatan ve henüz Ordu’ya yeni dönen doktorlarla gençlerimizi Merkür'de buluşturuyoruz. 1 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleşecek programımıza herkes davetlidir” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi