Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu 2. Sanayi Site İşletme Kooperatifi Yönetimi ile bir araya geldi.  Her zaman bir ve beraber olduklarının altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi olarak sanayi esnafımızın sorunları ile yakından ilgileniyor ve mevcut sorunları çözüme kavuşturmak için ise işbirliği içerisinde çalışma yürütüyoruz. Bu kapsam da sanayi esnafımızın istekleri doğrultusunda önümüzdeki günlerde 2. Sanayi sitesinde çalışmalara başlayacağız” dedi.

 

"Yol problemi çözülecek"

 

Belediye olarak her zaman sanayi esnafının yanında olduklarını ifade eden Başkan Tekintaş; "Biz sizlerden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz. Sizlerin sorunu bizim sorunumuz, onun içinde dün olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizler yeter ki bizlere olan desteğe devam edin. Belediyemiz ve Altınordu Belediyesi olarak sanayi içindeki yol ve kaldırım problemini çözüme kavuşturmak için en kısa zaman içinde çalışma başlatacağız." diye konuştu.

 

Ordu 2. Sanayi Site İşletme Kooperatifi Başkanı Akif Baş ise; “ 25 yıldır çözüm bekleyen sanayi içi yol problemini Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyemizin işbirliği ile çözüme kavuşturmak istiyoruz. Ordu 2. Sanayi sitesinin en büyük problemi şuan yol. Daha sonra kaldırım ve çevre düzenlemesi.” dedi. Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi