İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, 23. Dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, TZOB Ordu Şubesi eski Başkanı ve MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut, Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya ayrıca CHP, Saadet Partisi il, ilçe temsilcileri, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Tüm Köy Sen Ordu Şubesi Başkanı Zekayi Sagra’da iştirak etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan toplantının açılış konuşmasını ise İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar yaptı. Konuşmasında ülke ekonomisine dikkat çeken Pazar; “İYİ Parti olarak biz üretim ekonomisinin önünü açarak, sanayi üretiminin artmasını sağlayarak, yatırımcının işlerini kolaylaştırarak yeniden üretim ekonomisini Türkiye’nin mihenk taşı haline getireceğiz. İstihdamın artması ve işsizliğin azalması için her türlü tedbiri alacağız" dedi.

İşsizliğe dikkat çekildi

Başkan Pazar, konuşmasının devamında her evde iki işsiz olduğuna dikkat çekerek; “Ordu’da en büyük problemin genç işsizliği, kadınların işsizlik oranı %36. Üniversite mezunu gençlerin işsizlik oranı %26. Türkiye’de mezun olan her gencimiz umutsuz. Artık iş bile aramıyor!" diyerek ekonominin can çekişmekte olduğunu belirtti. Konuşmasını "Cenabı Hak bize rızasından ayrılmayı nasip etmesin, vicdanlarımızdan ayrılmayı nasip etmesin. Cenabı Hak Şehitlerimizin ruhlarını üzecek, onları incitecek herhangi bir karar ve tavırdan bizleri korusun inşallah." duasıyla bitiren Başkan Pazar, Genel Kurulun Ordu’ya ve ülkeye hayırlı olması temennilerinde bulundu. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Tevfik Karabulut ise konuşmasında Genel Başkanları Meral Akşener’in İYİ Parti iktidarında izleyecekleri ekonomi politikasının israfı önleyici, üretime dayalı, adil gelir paylaşımına yönelik yapısını anlattı. Toplantıya damgasını vuran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ise burada partililerine seslenerek ittifak tartışmalarına netlik getirdiklerini ve karşı durduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gerçekleşen seçimde ise Altınordu İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Şenol Pazar’ın yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Ecdat Sakaoğlu, İzzet Sevinç, Selim Ergen, Hasan Bacınoğlu, Aydın Savaşkan, Çiğdem Karakaya, Pembe Merve Karabulut, Hasret Şahin, Aysin Özel, Nuriye Canlıca, Hakan Ateşoğlu, Yakup Eser, Ahmet Güray, Şeref Tercan, Mehmet Engür, Akif Alan, Aydın Şanlıtürk, Arda Gürsoy, Sevim Gürbüz, Yücel Günday, Aytaç Yalçın, Serhat Gür, Meltem Bircan Aksoy, Emrah Bayraktaroğlu, Ertan Özyurt, Mehmet Can İşcan, Tülay Turan Özkaya, Nalan Gök, Aydın Şahin, Şahin Aydemir, Mustafa Kemal Kabagil, Osman Koç. Ordu Yorum/Celal Demetgül

Editör: Haber Merkezi