Sıldır adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar partimin her organında görev yapmaktan büyük onur ve gurur duydum. Ülkücü ve Milliyetçi ruhu ile doğmam bana Allah katında verilen en büyük bir şanstır. Bende Allah”ın bana lütfettiği bu şansı kutlu davamız için partililerimiz ile birlikte Ordumuza, milletimize daha iyi hizmet etmek için değerlendirmek istiyorum.
Yarım asırlık bir geçmişi bulunan partimizi 2015 yılında iktidar yapmak için  hedef belirledik. İnandığımız bu yolda 24 saat çalışacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Şu ana kadar benim dışımda aday çıkmadı. Bundan sonra da çıkacak olan her kim olursa bunada çok sevinirim. Çünkü bizim içimizde sen ben, bizden sizden anlayışı hakim değildir. Bizim partimizde tek aday anlayışı da hakim değildir. Bizde isteyen herkes demokratik hakkını demokratik bir şekilde kullanır. Başka bir adayda çıksa kendisine başarılar dilerim.
Bizde her zeman birlik ve beraberlik kabul görmüştür. Bundan sonra da ilkemiz ve hedefimiz de ekibimizle birlikte daima kazanan tarafın MHP olacağı yönünde olacaktır. Ben ve ekibimde kazananların şahsiyetler değil, önce partimiz adına milletimizin ve ardından birlik ve beraberliğimizin olması yönünde olacaktır” diye konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi