Başkan Tepe; “Koronavirüs salgınıyla mücadelede önemli rol oynayan aşılama çalışmaları kapsamında risk grubunda bulunan vatandaşlarımıza yönelik aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte devletimizin belirlediği kriterler içerisinde devlet yöneticilerinin de öncelikli olarak aşılama kapsamına alınması neticesinde “belediye başkanları” da aşılanmaya başlanmıştır.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak aşı hakkımı kullanmak istemediğimi ilgili sağlık kuruluşumuza bildirdim. Aşı tedariğindeki durumu da göz önüne alarak yaş itibarıyla bizlerden daha riskli durumda bulunan büyüklerimizin aşılanmasını daha çok önemsiyorum. Statümden dolayı aşılanmak yerine bulunduğum yaş grubunun aşılama kapsamına alınmasını bekleyeceğim. Ben de aşılama takviminde sıram geldiğinde bir vatandaş olarak aşımı yaptıracağım.

Bu durumun aşı karşıtlığı olarak algılanmamasını, her yurttaşımızın sırası geldiğinde aşısını yaptırmasını özellikle rica ediyorum. Hasretle kucaklaşacağımız günlerin özlemiyle tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.” Dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi