Milletvekili genel seçimleri yaklaşırken Ordu İl Merkezinde yürüyüş güzergahları, afiş ve pankart asılacak alanlar belirlendi.

Belediye Başkanlıkları, Siyasi Partiler, Sendikalar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı toplantıda alınan kararlar yürürlüğe girdi. Valilik tarafından hazırlana bilgide Cumhuriyet Meydanı, Tayfun Gürsoy Parkı miting alanı olarak belirlenirken, meydanlara ilişkin ilk toplanma yerleri de saptandı.

Buna göre Cumhuriyet Meydanından Dağılım Güzergahı Hükümet Caddesinden Taşoluk Caddesi, Ulukonak Caddesi , Temel Uzlu Caddesi istikametlerine ve Çarşamba Pazarı içerisine, Stadyum Caddesinden otopark alanından Orta Camii ve Stadyum istikametlerine, Lise Caddesinden Dr. Mürvet Sıtkı Caddesi ve üzerinde bulunan ara sokaklar istikametine sağlanacak.  Diğer miting alanı olarak belirlenen Tayfun Gürsoy Parkındaki gösteri yürüyüşü güzergâhı ise İlk Toplanma Alanı: Tayfun Gürsoy Parkı veya Ordu Kültür Sarayı önü, Yürüyüş Güzergahı Tayfun Gürsoy Parkından Mehmetçik Bulvarı, Gazi Köprüsü, Org. İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinden Ordu Kültür Sarayı önüne kadar olan güzergah veya aynı güzergahın tersi, Dağılma Yerleri: Dağılma, Vali Konağı arkasından Belediye Parkı İstikametine, Mehmetçik Bulvarından 283.Sokak, Edibe Akyol Sokak, Fatma Alkan Sokak, 285. Sokak, Gazeteci Erol Atacan Bulvarı, Şakir Çoruh Caddesinden Bahçelievler Mahallesi istikametine, Org. İbrahim Fırtına Bulvarından, 771.Sokak, 787. Sokak, Tunalı Hilmi Bey Caddesi ve Şehit Emn. Md.A.Gaffar Okan Caddesinden Akyazı Mahallesi istikametine sağlanacak.

 

Afiş ve pankart alanları

 

Pankart Asılacak Yerler; Toplantı ve Gösteri Yürüyüşünü düzenleyen siyasi parti, dernek, sendika v.b. tüzel kişiliğe ait çalışma binaları, tesisleri ile bunlara ait eklentileri, toplantı düzenlenecek alan ve çevresi, Akyazı Mahallesi Ali Rıza Gürsoy Caddesi Cuma Pazarı girişi, Karşıyaka Mahallesi Ulus Caddesi girişi, Şarkiye Mahallesi Süleyman Felek Caddesi Köprübaşı Mevkii, Yenimahalle, Zübeyde Hanım Caddesi ile İsmetpaşa Caddesinin kesiştiği yer, Zübeyde Hanım Caddesi eski hastane sapağı, Zübeyde Hanım Caddesi İmamhatip Camii yanı, Zübeyde Hanım Caddesi ile Turgut Özal Bulvarının kesiştiği yer (Umut Hastanesi yanı)

 Düzmahalle    Süleyman Felek Caddesi Sırrıpaşa Caddesi kesiştiği yer, Süleyman Felek Caddesi- Hükümet Caddesi Yalı Camii yanı, Hükümet caddesi Stadyum caddesinin kesiştiği yer, (Merkez Postane yanı)

 

Afiş asılacak yerler

 

Toplantı ve gösteri yürüyüşünü düzenleyen siyasi parti, dernek, sendika v.b. tüzel kişiliğe ait çalışma binaları, tesisleri ile bunlara ait eklentileri, toplantı düzenlenecek alan ve çevresi,

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen raket, afiş panoları ve billboardlar olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Toplantı düzenlenecek alan ve çevresi, Ordu          Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen raket, afiş panoları ve billboardlar olarak belirlenmiş bulunuyor. Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi