Altınel kolektif şirketi ile imzalanan protokol gereği” sadece motorinde geçerli olmak üzere ordu serbest muhasebeci mali müşavirler odası üyeleri ve stajyerleri için günlük pompa fiyatı üzerinden odamızdan alacakları POSİTİVE CARD ile %5 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi. EPDK tarafından özel bir düzenleme yapılmadığı takdirde indirim antlaşması 1 yıl süre ile geçerli olacak.

İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin ihtiyacı olan mal ve hizmetleri daha uygun fiyata faydalanabilmeleri için böyle bir protokoller imzalıyoruz. Meslektaşlarımız ve stajyerlerimiz yapmış olduğumuz bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkân sağladıkları için de Altınel Kolektif Şirketi yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

İmza protokolü Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Altınel Kolektif Şirketi yönetim kurulu başkanı Ali Altınel tarafından imzalandı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi