Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, geçtiğimiz hafta yapılan ve 3 Ordulu ismin yer aldığı CHP Parti Meclisi Üyeleri  İdris Yıldız, Seyit Torun ve Canan Kaftancıoğlu’na parti binasında yaptığı basın açıklamasında başarılar diledi.

CHP Ordu milletvekili Seyit Torun’un CHP Merkez Yürütme Kurulu'na seçilerek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini de değerlendiren Şahin; “Hangi siyasi partiden olursa olsun Ordulu bir arkadaşımızın siyaset içinde önemli yerlerde olması bizi memnun eder.” dedi.

“Üsluplar düzelsin”


Son günlerde iktidar partisinin yerel yöneticilerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında sosyal medyadan yaptıkları bir takım karalamaları yanlış bulduğunu ifade eden Şahin, “Sosyal medyada bir karalama kampanyasının yürütüldüğünü görüyoruz. Bunun son derece  yakışıksız olduğunu düşünüyoruz. Kılıçdaroğlu, genel başkanlıkta başarılı olmuş, bugüne kadar partiyi önemli yerlere taşımıştır. Genel başkanımızın yaptığı konuşmalar neticesinde aleni saldırılmasını doğru bulmuyoruz. Özellikle yerel yöneticilerimizin paylaştığı bir tweet bizi üzdü. Yerel yöneticiler bu duruma daha çok dikkat etmeli. Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı ve altında“Heybetinden korktuğun adamın arkasından konuşmayacaksın” cümlesini Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz dahil olmak üzere iktidar mensubu yerel yöneticiler twitter hesaplarından paylaştı. Siyaset bedenle değil, akıl yoluyla yapılır. Uzun boylu veya yakışıklı olmanız siyasette etkin olduğunuz anlamını taşımaz. Bu tür yorumları ve yapılan linç kampanyasını şiddetle reddediyoruz. Biz özellikle yerel yöneticilerin siyaset üsluplarını düzeltmesini öneriyoruz. Eğer sertleşmek gerekirse sertleşiriz.” diye konuştu. Ordu Yorum/Neşe Çakar

 

Editör: Haber Merkezi