İhalede bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Mevcut pazaryerimizi taşımakla ilgili bugün son ihalemizi gerçekleştirdik. Toplam 246 adet yeni işyerimiz var. Bunlardan şu ana kadar bitirdiğimiz 126 adet ihale gerçekleştirdik. Bugün de 50 işyerimizin ihalesini gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte taşınmalar başlayacak. Hatta esnaflarımızın bir kısmı da taşınmaya başladı” diye konuştu.

 

Boşaltılacak olan pazaryeri ile ilgili proje bitirildi

 

Mevcut eski pazaryeri ile ilgili projenin bitirildiğini sözlerine ekleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Taşınma sürecini tamamlayınca ihale aşamasına geçiş olacağız.  Orada kültür sarayının da yapımı ile beraber bir meydanı ve altında 400 araçlık otoparkı inşa ederek Ünye’mizin modern kent kimliğine çok önemli bir katkı sağlamış olacağız.

 

Rüzgarlı Sokak bu yaz denizle kavuşmuş olacak

 

Ünye’de değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yapımı devam eden Ticaret merkezinin planlanandan önde gittiğini, ayrıca bu yaz yıkımı gerçekleştirilen Rüzgârlı Sokağın denizle buluşturularak böylece Çınarlık caddesinin de denizle bağlantısının sağlanacağını kaydetti.

 

“Ünye’de çalışmalar planlı bir şekilde yürüyor”

 

Ünye’de adeta her noktada bir kentsel dönüşüm yaşandığını vurgulayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “ Tabakhane Deresi Islah çalışmaları sürüyor. Öte yandan yine doğalgaz altyapı çalışmaları ve akabinde sıcak asfalt çalışmalarını büyükşehir belediyemizle birlikte yürütüyoruz. Yine sahil bandımızda bulunan binaların dış cephe giydirmeleri yaz sezonuna kadar yapılacak." dedi. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi