Açılmasının üzerinden kısa bir süre geçen ve doluluk rekorları kıran (OGU) Ordu - Giresun Havalimanı'ndaki güvenlik, personel yaklaşımı, havalandırma, elektronik bilgilendirme levhaları, danışma ve tuvalet gibi birçok konuda şikayetler gelmeye başladı.

 

Şikayetler sosyal medyada paylaşıldı

 

Havalimanıdaki personel, donanım ve altyapıya ilişkin sorunlar müşteriler tarafından sosyal medyada paylaşım konusu oldu.  Havalimanının Ordulu müşterilerinden Gökhan Kırca isimli bir vatandaş gözlemlerini şu sözlerle paylaştı;

 

"Ordu Giresun Havalimanı patlamış durumda. Yerel basın arkadaşların haberi var mıdır bilmiyorum. Günde 3 uçak iniyor, ona rağmen şartlar çok kötü. Son 2 gündür uçuşum sebebi ile gözlemlediklerim.
*Personel çok panik ve insanlarla münakaşa ediyorlar. 
*Güvenlik görevlileri kendilerini bordo bereli sanıyorlar. Çok agresifler.
*İçeride inanılmaz bir gerginlik var. Havalandırma çalışmıyor. 
*İnsanların bilgilendirmesi için yapılmış ekranlar çalışmıyor. Kimse hangi sıraya gireceğini nerde checkin yapacağını bilmiyor. Soru sorulunca çok samimi olmayan cevaplar alınıyor çalışanlardan. 
* Tuvaletler kötü durumda ve pis. 
* Su dahi alabileceğiniz bir büfe yok. Sıcağa kala kalıyorsunuz zaten uçakların tamamı rötarlı içerde sıcağa patlıyorsunuz.
* Bina duvarları küflenmiş çürümeye durmuş ve içeride rutubet kokusu sıcak karışık.

 Müşteri memnuniyeti sıfır

Kırca, "Bunları ispatlayan bolca video ve fotoğraf var ama çalışanlara yazık yayınlamıyorum. Kısacası havalanında durum iç açıcı değil. Müşteri memnuniyeti sıfır. Havaalanı bizim için velinimet tartışılmaz ama bu kadar eziyet olmaz. Personelin eğitilmesi ve çoğaltılması. En azından bir su satan bi yer ve havalandırmanın çalışıyor olması gerekli" diye yazdı. Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi