MHP olarak 1 Kasım-15 Kasım arası 31 Mart 019 seçimleri için teşkilatlarımızın aday adayı olma başvuruları sona erdi diyen Başkan Yılmaz, “1 Aralık saat 17:00 itibariyle de memur arkadaşlarımızın aday olma süresi de sona erecek. Biz MHP olarak Orduluların yüzü gülmesi için, sadece ilçesine seçimden seçime gelen değil ilçede yaşayan ve sorunları bilen belediye başkanlarımızla 31 Mart itibarıyla halkımızın huzurunda olacağız.” diye konuştu.

 

Çalışmalara devam ediyoruz

 

Başkan Köksal, “Biz Ordululardan şunu istiyoruz. Ordu büyükşehir oldu. 19 ilçemizin nüfusu düştü. İlçelerdeki gençler il dışına iş bulmaya gitti. Anne çocuksuz, çocuk babasız kaldı. Biz bunların önüne geçmek için geliyoruz. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeye talibiz ve bu kapsamda çalışmalara devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

 16 yıldır Ordu’yu yönetenler sorunları çözemedi

 

 Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, son olarak şunları söyledi: “Kapanan 53 beldenin hepsini, 300 mahalleyi ziyaret ederek halkımızın yanındayız. Sayın Vekilim Cemal Enginyurt ile birlikte gitmediğimiz yer kalmadı. Bunun yanı sıra fındıkta olsun, arıcılıkta olsun, balıkta olsun ilimizin hangi sorunu varsa takip ediyoruz. Takdir halkımızın, “biz beş yıl istiyoruz. İş Bilene beş yıl yeter, iş bilmeyene ömür yetmez.” 16 yıldır Ordu’yu AK Parti yönetiyor. 19 ilçenin 14’ünü, kapanan 53 beldenin 49’unu AK Parti yönetiyordu. Ama hala ilçelerde yol sorunu, su sorunu, işsizlik var.” Ordu Yorum/Neşe Çakar



Editör: Haber Merkezi