2018-2019 sezonunda TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Orduspor, Durugöl Mevkii’ne yapılan Ordu Stadı’nın tamamlanmasının ardından maçlarını burada oynayacak. Ordu’da 2016 yılı içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan tek stad olan Ordu Stadı, Yeni Orduspor takımına ev sahipliği yapacak.
Yeni Orduspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Özer, TRT Spor kanalında yayınlanan ‘Futbol Anadolu’ ve ‘Hedef Süper Lig’ programlarına gönderdiği mesajla, programda yer alan isimleri açılışa davet ederken, programda Yeni Orduspor’un büyük geçmişi olduğu ve takımın adının Orduspor olarak anılması büyük tepki gördü.

‘Futbol Anadolu’ programında moderatör Veli Yiğit’in Yeni Orduspor ismini ısrarla kullanmasına rağmen, yorumcu Alp Pehlivan’ın Orduspor’un Süper Lig’de çok güzel mazisi ve hatıraları olduğunu söylemesi Orduspor cephesinden büyük tepki gördü.
‘Hedef Süper Lig’ programında ise yorumcu Hayri Ülgen’in ‘Orduspor’un stadı yapılmış, Mustafa Özeri’i tebrik ederim. Yeni Orduspor’a yakın zamanda gideceğiz, biliyorsunuz onlar yılların Orduspor’udur’ sözleri, Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Orduspor cephesinden tepkiyle karşılandı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM 
Editör: Haber Merkezi