Gülizar Çınar isimli bir vatandaş, yeni yapılacak stadyumun şehir dışına inşa edilmesi için tek başına imza kampanyası başlattı.

Şehir merkezinde yeşil alanların tek tek yok edildiğini söyleyen Çınar; " Biz vatandaşız, tek başıma bu kampanyayı başlattım. Sokak sokak imza topluyorum. Ordu deyince aklımıza ilk gelen yeşillik olur fakat yeşillik artık kaybolmaya başladı. Taşlaşmaya doğru gidiliyor. Doğal güzellikler yok oluyor. Bu stadyumun kesinlikle şehir dışına taşınması lazım. Yoksa şehirde nefes alacak yer artık bulamayacağız." dedi.

17 Kasım'a kadar imza kampanyasını sürdüreceğini belirten Çınar; "Stadyuma asla karşı değiliz. Tabi ki ihtiyaçları karşılayacak bir stadyum yapılsın fakat bu şehir merkezini etkilemeyecek, yeşili yok etmeyecek şekilde daha uygun bir yere yapılsın. Topladığım imzaları bir dilekçe eşliğinde Valilik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesine sunacağım. 17 Kasım'da yapılacak olan Belediye Meclisine de imzaları ileteceğim. Amacımız şehrin yeşil olması, yaşanacak bir yer olması." diye konuştu. Ordu Yorum /Neşe Çakar/ Özel Haber

 

 

 

Editör: Haber Merkezi