BAL 4.Grup lideri Fatsa Belediyespor ile BAL 3.Grup lideri Artvin Hopaspor, Malatya’da 3.Lig’e yükselmek için karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Artvin Hopaspor ve Fatsa Belediyespor taraftarlarının tıklım tıklım doldurduğu Yeni Malatya Stadı’nda renkli görüntüler ortaya çıktı.
Karşılaşma başladığından itibaren iki takım taraftarları da takımları için 12.adam görevini görürken, iki takımda sahada birbirini ölçme adına vasat bir ilk yarı geçirdi. İlk yarıda gol olmayınca, ikinci yarıda takımlar gol için sahaya çıktı. Maçın 52.dakikasında Gökhan Sipki ceza sahası içinde rakibi düşürünce hem kırmızı kart gördü hem de takımı aleyhine penaltı kararı çıktı. Mustafa Özkaya 53.dakikada Artvin Hopaspor’ı 1-0 öne geçirdi. Fatsa Belediyespor maçı bırakmadı. Eksik olmasına rağmen 68.dakikada Rıdvan Sönmez ile beraberliği yakalarken, 83’de Recep Yaşar 3.Lig golünü attı.

Fatsa Belediyespor, Artvin Hopaspor’u yenerek 3.Lig’e çıkarken sarı-lacivertlilerin 3.Lig’e çıkmasıyla Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu Altınordu Belediyespor’da Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ 
Editör: Haber Merkezi