Orduspor’da kongre yapılacağının açıklanmasının ardından hareketlilik yaşanmaya başlandı. Mevcut Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk’un henüz aday olup olmayacağı bilinmezken kongre öncesinde sürpriz bir adaylığını koyması bekleniyor. Son yıllarda sportif olarak başarısızlık yaşan Orduspor’da sürpriz başkan adayının her konuda çalışmalar yaptığı ve yapılacak kongreyle koltuğa geçmesi bekleniyor.
Yeni başkan adayının ismi sır gibi saklanırken, Orduspor taraftar grubu Forza Fidangör konuyla ilgili detay verdi. Forza Fidangör taraftar grubu sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada Başkan adayının adını kısa sürede kendilerinin açıklayacaklarını belirtti.

İşte o açıklama !


”Bugünden itibaren Orduspor ruhunu yeniden başarıdan başarıya koşturacak, yeniden o güzel günleri bizlere yaşatacak insanlarla yola devam diyeceğiz. Yeni başkan adayını kısa sürede açıklarız. Şuan için isim veremiyoruz ancak yeni başkan adayımızı destekleyeceğiz. 1-2 hafta içerisinde kongre kararı alınacak. Şimdiden hayırlı olsun. Biz tarihimizle övüneceğimiz takımın peşini asla bırakmayacağız.” Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi