Artan hasta yoğunluğu ve gelişen teknolojiye uyum sağlayabilmek amacıyla SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi tadilata girecek ve tadilat süresince hizmet veremeyecek.

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, günlük ortalama 300 hastanın başvurduğu  ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisini ihtiyaçlara daha iyi cevap verebilmesi için yenilediklerini söyledi. Acil bölümündeki poliklinik sayısını ve yatak kapasitesini artıracaklarını belirten Küçükoğlu; “Bu sayede acil servisteki yığılmaların önüne geçeceğiz. Yeni yapılacak olan Acil servisi en son teknoloji ile donatarak Ordu halkının hizmetine sunacağız” dedi.

 

Tadilat dört ay sürecek

 

Tadilat çalışmalarının yaklaşık 120 gün süreceğini belirten Küçükoğlu; “Bu süre içerisinde acil hizmetlerimizi Ordu Devlet Hastanesinde sürdürmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızdan bu süre içerisinde hoşgörü anlayış bekliyoruz. Buradaki çalışmalar sona erdiğinde vatandaşlarımız daha modern bir ortamda hizmet alacak”  diye konuştu. Ordu Yorum

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi