Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz , Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Bahadır Baş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Denetleme Kurulu Üyesi Barış Sayan, Etik Kurulu Başkanı Sedat Özel ile meslek mensupları karşıladı.

CHP Altınordu Belediye Başkanı Adayı Birol Yılmaz; ‘‘Bir hizmet yoluna, bir hizmet yarışına çıktık. Bu noktada şehrimizdeki faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarına hem nezaket ziyareti yapıyoruz hem kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Tecrübelerimiz ve birikimlerimizle memleketimizde güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Katılımcı yönetimi esas alıyoruz, ama asıl hedefimiz adil ve tarafsız belediyecilik olacaktır.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Sizleri burada ağırlamaktan ve görmekten mutluluk duyuyoruz. Ordu Mali Müşavirler Odası’nın 365 üyesi var, bunun 210’u Ordu Merkez’de bulunmaktadır. Meslek mensubu olmak için hazırlanan 50 stajyerimiz ve 125 stajyer adayımız bulunmaktadır. Yaklaşık olarak bine yakın muhasebe meslek personeli ile ailelerimizi de katarsak beş bin kişilik bir aileyi temsil ediyoruz. Ekonominin sıkıntılı olduğu bir süreçte yaşıyoruz. Muhasebeciler bu anlamda önemli bilgi birikimine de sahipler. Muhasebeciler sadece ekonomide, muhasebede söz sahibi değiller pek çok konuda işletmelere hizmet veriyorlar. Muhasebeci, Mali Müşavirlerin belediye başkanlığı, belediye başkan yardımcılığı, belediye meclis üyeliği gibi görevlerde şehrimize hizmet etmesini istiyoruz. Meslektaşlarımın bilgi birikimi çok fazladır. Şeffaf belediye diyorsak, saydamlık diyorsak, hesap verebilirlik diyorsak veya bunların en iyi kontrollü ve denetiminden bahsediyorsak bu konuda mali müşavirlerin önemi ve rolü çok fazladır. Listelerinizde meslektaşlarımızı görmek istiyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.’’dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi