Plan Bütçe Komisyonu'na seçilmesi üzerine bir açıklama yapan Ordu Milletvekili Taşçı, "AK Parti bir hizmet ve ahlak hareketidir. Bizim en büyük başarımız disiplinli ve akıllı çalışmamızı ahlak ilkelerimizden taviz vermeden sürdürmemize ve ekip ruhuyla görevlerimizi yerine getirmemizden kaynaklanır.  Şahsım adına bugüne kadar bizlere verilen görevlerin hepsini layıkıyla yapma gayretinde olduk ve bu gayretlerimiz neticesi bizi halkımızın vekili olarak da çalışma imkanı vermiştir. Allah utandırmasın, bizi mahcup etmesin. Türkiye bütçesinin, yatırımlar ve hizmetlerin aciliyet ve gerekliliği ölçüsünde planlandığı çok önemli bir komisyonda hizmet yükünü aldık.
Bu bütçede yetim hakkı var. Bu bütçede insanımızın alın teri, emeği, birikimi var.
Bizler görevimizi en iyi şekilde yapmak, bu bütçeyi planlamak zorundayız. Ki biz sadece bugünü değil, geleceğin Türkiye'sinin altyapı ve planlamasını da, bütçe dengesini de yöneteceğiz. 13 yıldır bütçe dengesini koruyarak, büyüme trendini devam ettiren Türkiye'nin iktidar partisinin bir mensubu olarak, görevimizin ehemmiyetine vakıfız. 
Daha önceki Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyeliğimizde olduğu gibi burada da görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler AK Partinin hizmetkârları olarak her zaman ve her makamda devam edeceğiz. Ülkemiz, bölgemiz ve bizim için hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi