Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk mahallesinde bu yıl 6.’ıncısı düzenlenen Kabayatak Şenliği yapıldı.
Kabayatak mevkinde gerçekleştirilen şenliğe, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 23. dönem eski Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordu Baro Başkanı Oktay Çanak, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gerçekleştirilen şenlikte bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun önemli  mahallelerinden olan Karaoluk mahallemizde bu yıl 6. düzenlenen şenliğin bundan sonraki yıllarda önemini daha da artırmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Tekintaş, konuşmasında şunları söyledi.
Bulunduğumuz nokta Altınordu ilçemizin son sınırları, Karaoluk mahallemizin en büyük özelliği de bulunduğu konum itibari ile bir çok mahallenin merkezini bir arada topluyor olması. Kabayatak mevkii ise bu mahallemizin en önemli alanlarından birisi. Bugün bu şenliğin 6.cısı gerçekleştiriliyor. Başta Karaoluk mahallemizin Muhtarımız Hüseyin Arslan’a ve bu şenliğe emeği geçen herkesi kutluyorum.

KABAYATAK ŞENLİĞİ  NESİLLERE AKTARILACAK
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabayatak’ta bu yıl 6.sı düzenlenen Kabayatak Şenliğinin gelecek nesillere aktarılması için Belediye olarak çalışma başlattıklarını söyledi Başkan Tekintaş, konuşmasında şunları söyledi. Artık nerede kalıcı bir şenlik var diye sorulduğunda Altınordu ilçemizde Karaoluk Mahallemizde var diye bileceğimiz bir çalışma başlatıyoruz.
Altınordu Belediyesi olarak Kabayatak şenliklerinin başta organize edilmesi ve nesilden nesillere aktarılması için çalışma başlatıyoruz. Biliyoruz ki bu şenlikler halkımızın birleştirci ve bütünleştirici bir sosyal etkinlik olduğunun bilincindeyiz. Bunun içinde Belediye olarak elimizden gelen bütün desteğimizi gelecek yıllarda vereceğiz.  Bu  şenliği organize eden tertip komitesi gerek Altınordu Belediyesine geldikleri zaman gerekse Büyükşehir Belediyesine gittikleri zaman neler talep ettiklerine bakmaksızın ihtiyaç olan her şeyi karşılayacağımızı ifade ettik,  ve karşıladık. Çünkü bu millete bu yakışır, Sizlere bu yakışır bizler sizlerden desteği sonuna kadar aldık ve almaya da devam ediyoruz.Bunun karşılığında da bizlerin sizlere olan desteği sonuna kadar verdik, vermeye de devam edeceğiz.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi