Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  geleceğimizin güvencesi olan çocukların eğitimlerini daha temiz, düzgün ve sağlıklı ortamlarda sürdürebilmelerine katkı sağlamak amacıyla Utku Acun İlkokulu ve İmam-hatip Ortaokulu’nun ortak kullandığı okul bahçesinin asfaltlanarak düzgün bir hale getirildiğini söyledi.

Başkan Tekintaş, Utku Acun İlkokulu’nun oyun parkında da düzenlemeye gidildiğini belirtirken,  asfalt çalışmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulundu.


“SÖZ VERMİŞTİK”


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, “ Utku Acun İlkokulumuz ve İmam-hatip Ortaokulumuzun bulunduğu bir kampüsün içerisindeyiz.  Yeni Mahalle’de önemli bir bölge ve özel bir okulumuzdayız. Bu okullarımızın sahası çok kötü bir durumdaydı. Seçim öncesinde talep üzerine bu sahayı kaplayacağımızın sözünü vermiştik. Planladığımız şekliyle asfalt kaplaması yapıldı. Öğrencilerimizin daha rahat, huzurlu  ve ferah bir ortamda bulunup eğitimlerine devam etmesi için bu çalışmayı yapıyoruz.  Oyun parkı alanını betonlayıp oyun aletlerimizi yerleştireceğiz. Ana sınıfımızın istifade edebilmesi için böyle bir çalışma yürütüyoruz. Hedefimiz, planlı bir şekilde ihtiyaç duyulan diğer okullarımız da da bu hizmeti sürdürebilmektir.  Öğrenci, öğretmen ve velilerimize ‘hayırlı olsun’ diyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine, İş Adamımız Bahtiyar Tenteoğlu beye, Altınordu Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Utku Acun İlkokulu Müdürü Cengiz Güngör ve İmam-hatip Ortaokulu Müdürü Burhan  Bilgin Başkan Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Evli’ye okul bahçelerinin asfaltlanmasından dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi