Bucak Mahallesi'nde yürütülen asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkan Yardıcısı Aydın Şaşmaz ile yerinde inceleyen Başkan Engin Tekintaş sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yürütülen asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şunları söyledi.

Asfaltma çalışmasının yapıldığı yer; Doğum Hastahanesi, Aile Toplum Sağlığı Merkezi, Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreterliği gibi önemli kurumların olduğu bir yer. Daha önce planladığımız gibi çalışmalarımıza eksiksiz bir şekilde devam ediyoruz. Bucak Mahallesi'nde önemli bir yere sahip olan bu yolumuz, Pazartesi pazarı ile ibni Sina Caddelerimizi birbirine bağlayan önemli bağlantı noktalarından birisidir.

HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ

Daha önce de bu yolumuz ile ilgili olarak vatandaşlara söz verdiklerini hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; “Bizim amacımız halka en iyişekilde hizmet etmektir. Bundan önce ne söz verdiysek yerine getirdik, bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

STANDARTLARI YÜKSELTİYORUZ

Yeni yapılan asfaltlama çalışmalarınınen son kalite ile yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptıkları çalışmaların en son kalite ile yapıldığını söyledi. Aynı şekilde yolların da standarlarını yükselttiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, iki aracın yan yana geçebileceği yolun kenarlarına geniş kaldırımlar da ilave ederek Altınordu ilçemiz de standarları yükselteceklerini söyledi.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi