Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a incelemelerinde Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve birim müdürleri eşlik etti.
Cumhuriyet Mahallesine şimdiye kadar yeterince hizmetin verilmediğinin altını çizen Başkan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak bütün mahallelerimize aynı önemi ve değeri veriyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Mahallesi, kentimizin en büyük yüz ölçümüne sahip mahallesi ve ne yazık ki yapılaşması henüz tamamlanamadı. Belediye olarak bizim önceliğimiz alt yapı çalışmalarıydı. Şuana kadar yapılan çalışmalar ile bu bitirilme noktasına getirildi. Altınordu Belediyesi olarak bizlerde hiçbir zaman hizmet bitmez. Sizlerden gelen her isteği, her şikayeti alıp değerlendiriyor ve yapılabilecek olan istekleri yerine getiriyoruz" diye konuştu.


VATANDAŞLARIMIZIN AYAKLARI ÇAMUR OLMADAN EVE GİREBİLECEK


Altınordu Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışmalarına başlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Engin Tekintaş, " Şuanda alt yapının yüzde 90'nını bitirmiş durumdayız. Belediye olarak bizlerde önümüzdeki günlerde asfalt çalışmalarına başlayarak vatandaşımızın ayakları çamura değmeden eve girebilmelerini sağlayacağız. Vatandaşımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır" şeklinde konuştu.


CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR



Mahalle sakinleri Başkan Tekintaş ve ekibinin mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken, Altınordu Belediyesine mahallelere gösterdiği ilgiden ve yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi