Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yağmurun başlaması ile birlikte ekiplerin kritik noktalarda görev yaptıklarını ve 24 saat esasına göre çalıştıklarını ifade ederek “ Bizim için Halkın can ve Mal güvenliği” önemlidir, dedi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. “İlçemiz de 2 gündür etkili olan yağmur yağışı sonrası özellikle sahil şeridinde oluşan çöp ve hafriyatları Belediyemize bağlı Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından temizlenme çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ ile işbirliği içerisinde yürütüyoruz.Çalışmalarımız şehir içinde aşırı yağıştan dolayı tıkanan mazgallardan başlayarak bütün şehir içinde adeta bir seferberlik ilan ederek çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

2 gün süren yağış ile birlikte şehir içerisinde kritik noktalarda olan ekiplerimiz olası taşkınlıklara anında müdahale ettiler. Yağışın durması ile birlikte şehir içinde büyük bir temizlik çalışması başlatılarak şehrin temizliğini baştan aşağıya yapıldı.


“ÖNCEDEN YAPTIĞIMIZ TEMİZLİK DAHA BÜYÜK KİRLİLİĞİ ÖNLEDİ”


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde bulunan mahallelerin büyük bir çoğunluğunda temizlik çalışmalarını önceden yapmalarının kendilerinin lehine olduğunu belirterek “biz mahallelerimizde genel temizliğe bu kadar önem vermeseydik, bugün daha farklı bir manzara içinde olabilirdik” diye konuştu.


“DIŞ MAHALLERİMİZDE DE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”


Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Ocak tarihi itibari ile yeni mahalle olmuş olan mahallelerinde de temizlik çalışmalarına başlayacaklarını ve ilk etap'da çöp konteynerleri yerleştireceklerini söyledi.

Başkan Tekintaş, konuşmasına şöyle devam etti. “ Her alanda yürüttüğümüz bu güzel temizlik çalışmalarının devam etmesini sağlamak için vatandaşlarımızın daha hassasiyetli olmasını istiyoruz. Bizim geceli-gündüzlü yapmış olduğumuz bu çalışmaların halkımızın koruyup kollamasını istiyoruz. Yeni yıl ile birlikte Altınordu ilçemize bağlı mahallelerimize çöp konteyneri yerleştirerek, özellikle dere yataklarına atılan bu çöplerin bir arada muhafaza edilmesini sağlayacağız”


“EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Gece gündüz demeden halkın can ve mal güvenliği için çalışan ekiplere teşekkür eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “ İlçemizde 2 gün aralıksız devam eden yağış ile birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediyemiz ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Bundan sonra da olası doğal afetlerde kendilerinden yine aynı iş ciddiyetini ve gayretini bekliyorum” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi