Başkan Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yaptığı konuşmada, “Altınordu İlçemiz olarak bir çok alanda yeniden kurulduğumuz için çok hızlı hareket etmek zorundayız, hem de yeni kararlar alma durumundayız. İnşallah bunu arkadaşlarımız ile birlikte hızla neticeye kavuşturmak için gayret etmeye devam ediyoruz. Gece gündüz yok, 24 saat esaslı ama en az gece 10-11’e kadar çalışmaya devam ediyoruz. Hafta sonu da bunu planlı bir şekilde yürütüyoruz” dedi.

Başkan Tekintaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biliyoruz ki, Ordu’nun Büyükşehir olması dolayısıyla her noktanın gelişime tabi tutulması lazım. Beklentilere cevap olması lazım.Bizim gayretli ve yoğun tempolu çalışmaya ihtiyacımız var. Bu çerçevede her türlü alternatifi değerlendirerek, sistemi oturtarak, ihtiyacı karşılayarak bir düzenleme yapacağız. Yapmaya devam ediyoruz. Altınordu’nun Büyükşehir’in merkezi olması nedeniyle ağır bir sorumluluğun altında olduğumuzu biliyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’la beraber, 186 bin nüfuslu Altınordu’yu örnek bir ilçe haline getireceğiz. Beklentilerin ne kadar yükseldiğiniz biliyoruz. Bu ilin içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum”

MERT: “DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ise, “Daha çok sivil toplum kuruluşunu temsil noktasında, teşkilatımızdan temsilen, iş adamlarımızdan temsilen bir gurup ile sizleri ziyaret ettik. Büyük bir sorumluluk altındayız. Büyükşehir Belediyesi ile 20 Belediyeyi aldık. Beklentiler çok fazla. Bunun farkındayız. Kaybedecek zamanımız yok. Daha çok çalışmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi