Altınordu Belediyesi, İmar planlarına göre açılan yolların sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Kumbaşı Mahallesi’nde ekipler, yol üzerinde dolgu çalışması ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada,  “Kumbaşı Mahallemizde yol açma ve genişletme çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Biz 92 mahallesi olan Altınordu ilçesiyiz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla ilgili diğer mahallelerimizden de talepler olacaktır. Asfaltlama yapılması gereken yerlerin asfalt işlerinin yanı sıra yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarını da yapmaya başladık. Parke yenileme çalışmasının yanı sıra 30 km’lik sıcak asfalt çalışmasının ihalesini kısa bir süre içinde yapacağız. Hedefimiz, Ulaşım Koordinasyon Merkezi ve Altınordu Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarının katkısı ile bu yılı en iyi şekilde değerlendirmeye ve hizmet sunmaya devam edeceğiz. Halkımızın bizlerden beklentisi var. Bizler bir yandan seyyar satıcılar ile ilgili tedbirler alırken diğer yandan da temizlik ile ilgili geliştirilen çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. En önemlisi olan ulaşım ve alt yapı ile ilgili çalışmaları da tüm hızla sonuçlandırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  başta trafik olmak üzere geçmişte yaşanan sıkıntıları unutturacaklarını belirterek, “Tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracağız. Bizler vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve çözülmesini istedikleri problemleri iyi biliyor, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” dedi.

Altınordu Belediyesi, İmar planlarına göre açılan yolların sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Kumbaşı Mahallesi’nde ekipler, yol üzerinde dolgu çalışması ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada,  “Kumbaşı Mahallemizde yol açma ve genişletme çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Biz 92 mahallesi olan Altınordu ilçesiyiz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla ilgili diğer mahallelerimizden de talepler olacaktır. Asfaltlama yapılması gereken yerlerin asfalt işlerinin yanı sıra yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarını da yapmaya başladık. Parke yenileme çalışmasının yanı sıra 30 km’lik sıcak asfalt çalışmasının ihalesini kısa bir süre içinde yapacağız. Hedefimiz, Ulaşım Koordinasyon Merkezi ve Altınordu Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarının katkısı ile bu yılı en iyi şekilde değerlendirmeye ve hizmet sunmaya devam edeceğiz. Halkımızın bizlerden beklentisi var. Bizler bir yandan seyyar satıcılar ile ilgili tedbirler alırken diğer yandan da temizlik ile ilgili geliştirilen çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. En önemlisi olan ulaşım ve alt yapı ile ilgili çalışmaları da tüm hızla sonuçlandırmaya çalışıyoruz” diye konuştu

“ŞİKAYETLERİ DİKKATE ALIYORUZ VE ÇÖZÜLMESİ İÇİN ANINDA ÇALIŞMA BAŞLATIYORUZ”

“Çalışmalarımızı YEDAŞ, Doğal Gaz firmasının yanı sıra Telekom ile işbirliği içerisinde planlı ve programlı çalışmalar neticesinde yürüteceğiz” diyen Başkan Tekintaş, “Bir yerde çalışma başlattığımız anda bu 3 ana unsurda işlemlerini burada aynı anda başlatıp aynı anda bitirecek. Bizler 5 yıl sonrasında bu mevkilere sadece ziyarete gidelim istiyoruz. Bundan sonraki dönemde yeni yol açımı, açtığımız bu yollarda çevre düzenlemesi ve saha temizliği ile ilgili olarak çalışmamızı hızla sürdürüyoruz. Milletimiz merak etmesin, bizler onların sıkıntılarını ve çözülmesini istedikleri problemleri iyi biliyor ve bu noktada çalışmalarımıza tüm hızımız ile devam ediyoruz. Bizlere sosyal medya dahil bütün iletişim araçları ile gelen şikayetleri dikkate alıyoruz ve çözülmesi için anında çalışma başlatıyoruz” şeklinde konuştu.

“ALTINORDU TARİHİ BİR DÖNÜŞÜM YAŞAYACAK”

Vatandaşlara geçmişi unutturma sözü verdiklerini hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş,  konuşmasını şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımıza biz bir söz verdik.  ‘Geçmişi unutturacağız’. Tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracağız. Altınordu’da bu sene tarihi bir dönüşüm yaşayacağız. Önümüzdeki yıl milletimiz artık, ‘Hizmet kervanı yürüyor. Bize doğru hızla geliyor’ diyecek ve dış mahallelere doğru açılmaya devam edeceğiz. Şehir merkezindeki ana problemleri ortadan kaldıracağız. Hedefimiz, 2015 yılının sonuna geldiğimiz de şehir merkezinde değişim ve dönüşümü herkesin rahatlıkla ‘Şimdi oldu’  diyecekleri noktaya taşıyacağız.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi