Başkan Tekintaş, makamında gerçekleştirdiği toplantıda birim müdürlerinden  yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantıya Başkan Tekintaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Özel Kalem Müdürü Nusret Aykut, Zabıta Müdürü Baki Kara, Temizlik İşleri Müdürü Yunus Aktaş, Mali Hizmetler Müdürü Orhan Kul, İmar ve Şehircilik Müdürü Erdinç Kul, Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk, Yazı İşleri Müdürü  Dursun Bilgili, Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Kaya, Park ve Bahçeler Müdürü Aslı Oktay, Ruhsat ve Denetim Müdürü Seyhan Düzkaya katıldı.

“HALKIMIZI HİZMETLE BULUŞTURMA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

  Başkan Tekintaş, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Altınordu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile halkımızı hizmetle buluşturma çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

   Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada,  “Biz önce tabii ki baştan söylediğimizi tekrar ederek, çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü ifade etmek isteriz. İrademizi idareye yansıtmak durumundayız. Şuanda onu yapmaya devam ediyoruz. Öncelikle görevlendirdiğimiz müdür arkadaşlarımız ile bugün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantıda bir değerlendirme yaptık. İhtiyaç analizi yapıyoruz, personel ihtiyaçlarıyla ilgili analizler yapıyoruz, saha çalışması yapıyoruz. Sahada var olan bizim eksikliklerimizi görebilecek bir toplantı yaptık.  Toplantıda başkan yardımcısı arkadaşlarımız gerekli notlarını aldılar. Onlar hemen çalışmalara başlayacaklar. İnşallah merkezdeki daha önce bahsettiğim 26 mahalledeki mevcut durumu en iyi şekle getirilmesi mücadelesi onun ardından da 92 mahalleye yayılacak olan bir çalışma programı yapmaya devam ediyoruz. Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Büyühşehir’de faaliyete girmiş oldu. Onlarla birlikte bir ekip, toplantı yapacak, o toplantının ardından yatırım programını hızla hayata geçireceğiz, ilanlarda bulunacağız. Hangi mahallede nasıl bir çalışma yapacağız onları göreceğiz. Bu çalışmalar yapıldıktan sonrada halkımız ile bütünleşmiş Altınordu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile halkımızı hizmetle buluşturma çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tekintaş ve yardımcıları birim müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından Belediye Encümen Üyeleri  ile bir toplantı gerçekleştirdi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi