Altınordu Belediyesinde düzenlenen etkinliğe, 2004-2009 ve 2009-2014 dönemlerinde İl Genel Meclisinde görev yapmış olan meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün Taşcı ile AK Parti İl Başkan Yardımcıları katıldı.

Düzenlenen program da bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “2004-2009 ve 2009-2014 yılları arasında ilimiz ve ilçelerimiz de yaptığımız çalışmalarla bu milletin geleceğini inşa etmek üzere hizmet etmiş olan çok kıymetli il genel meclisi üyesi arkadaşlarıma bu akşam davetimizi kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Bize göre geç kalınan ama mekânsal sıkıntı nedeni ile ertelediğimiz bir buluşmayı bu akşam siz gönüldaşlarımızın katılımları ile yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir Dönem Celal Tezcan Ağabeyimizin, bir dönem Şanser Şahin kardeşimizin bir dönem de benim Başkanlığını yaptığım ile Genel Meclisi’nde yaptığımız çalışmalar ile ilimizin ve ilçelerimizin geleceğini inşa etmek güzel çalışmalara imza attığımızı biliyorum. Bu akşam burada her siyasi partimizin o dönem il genel meclisi üyeliği yapmış arkadaşlarımızın olması bu akşamı daha da güzelleştirdi. Sizleri burada ağırlamak bir onurdur. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Ordu Milletvekillerimizi Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı’ya teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiniz. Sizlere ayrı ayır teşekkür ediyorum ”dedi

“İLİMİZ VE İLÇEMİZ İÇİN YAPTIKLARINIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı “ Öncelikle böyle bir program da bizleri sizlerle buluşturan Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a çok teşekkür ediyorum. Geçmiş, 2004-2009 ve 2009-2014 dönemlerinde il genel meclisi üyesi olarak her biriniz ilimizin ve ilçelerimizin gelişmesi için önemli çalışmalar yaptınız. Bu çalışmalar bizim daha da yukarılara çıkmamız için birer merdiven görevi görüyor. Yapılan her hizmetin Ordu için yapıldığının hepimiz farkındayız. Sizlerle bundan sonra daha fazla bir araya gelmek, istişarelerde bulunmak ve sizlerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Sizler bu şehir için önemli kişilersiniz. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda sizlerin de aktif şekilde olmasını arzuluyorum” diye ifade etti.

“SİZLER BİZİM YEREL MİLLETVEKİLLERİMİZSİNİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise yaptığı konuşmada, “ Sizler bizim önemli değerlerimizsiniz. Sizlerden alacağımız, sizlerden öğreneceğimiz çok şeylerin olduğunu biliyoruz. Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Biz, sizlerle ilçe ziyaretlerimizde tek tek görüşme şansımız oluyor ama bu akşam hepinizi bir arada görmek bana ayrı bir heyecan verdi. Bu organizasyonu yapan, Altınordu Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,bana göre sizler bizim yerel milletvekillerimizsiniz. Sizlerden alacağımız, sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler var. Ordu’ya ve ilçelerine yaptığınız çalışmaları biliyorum. Geçmişte yapılan çalışmalar hem bugün hem de gelecekte yapılacak olan çalışmalara ışık tutuyor. Onun için Allah sizlerden razı olsun. Yaptığınız çalışmalar için sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİZLERİ UNUTMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Konuşmaların ardından söz alan 2004-2009 ve 2009-2014 arası görev yapmış olan il genel meclis üyeleri “Aslında bizlerin unutulduğumuzu zannettiğimiz bir dönemde böyle bir organizasyon ile bir araya getiren ve sizlerle buluşturan geçmiş dönem il genel meclis başkanımız şimdi ise Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a  çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Toplantı sonrası Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, meclis üyeleri ile tek tek ilgilenerek Altınordu Belediyesi Yeni Hizmet Binasını gezdirdi.

 Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi