Orduspor’da Turgut Kural’ın istifası sonrasında gözler Ali Şahin ya da Yalçın Gürsoy ikilisine çevrilmiştir. Yönetim çok fazla beklemedi ve sürpriz de yapmadı. Orduspor’un yeni Teknik Direktörü Altyapı Koordinatörü olan Yalçın Gürsoy getirildi. Gürsoy’un yardımcıları Recep Asil ve Göksin Çelik oldu.





Zafer Öztürk sportif direktör oldu





Eski Ordu Asfk Başkanı olan ve sezon başında Orduspor U15 ve U14 takımın başına getirilen Zafer Öztürk, Orduspor’un yeni Sportif Direktörü oldu. Öztürk, teknik kadro ve yönetim arasındaki köprü olarak, futbolcuların özel sorunları da dahil her konuda onlara destek olacak.
 

Yalçın Gürsoy Kimdir ?





Futbola Orduspor altyapısından başlayan Yalçın Gürsoy, 12 yıl profesyonel futbol oynadı.Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu olan deneyimli çalıştırıcı Ordu’da Beden Öğretmeni olarak görev yapıyor. Aynı zamanda da açık öğretim fakültesi spor yönetimi öğrencisi olan Yalçın Gürsoy scouting programı ve maç-analiz eğitimlerini aldı. Gürsoy, sezon başında ise Altyapı Koordinatörlük görevine getirilmişti.



Zafer Öztürk Kimdir ?





Ordu ASKF Eski Başkanı olan Zafer Öztürk aynı zamanda 2014 yılında Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi Karadeniz Bölge Sorumlusu görevini yaptı. Geçen sezon Ordu Özel Açı Lisesi takımının teknik direktörlüğünün yapan Zafer Öztürk, Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Turnuvası Ordu Finalinini ve Çorum’da oynanan Karadeniz finalini rahat geçmesine rağmen Kocaeli’de oynanan yarı finalde elenmişti. Öztürk geçmiş yıllarda kayyuma gitmesi gündemde olan Orduspor için başkan adayı olabileceğini belirtmişti. Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi