Ordu Yorum/Celal Yıldız


Ordu Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısını yaptı. CHP Meclis Üyesi Selim Mercan, geçtiğimiz ay sıcak asfalt şantiye açılış töreninde Enver Yılmaz’ın partisine olan tutumunu eleştirdi. Mercan, “Hem oraya davet edildik hem de partilerimiz eleştirildi. Bizim varlığımız dikkate alınmadı” dedi. Enver Yılmaz da Mercan’a , “Ben belediye başkanı olduğum kadar da siyasetçiyim. Kimseyi rencide etmek veya kimseye hakaret etmek gibi bir amacım yoktu” diye konuştu. Meclis toplantısında teleferiğin alt istasyonunda bulunan otopark işletmesinin ORBEL’e aylık kira üzerinden kiralanması oy birliği ile kabul edildi. 15 Ağustos 2019’a kadar otopark ORBEL’in olacak


CHP’li Selim Mercan sitem etti



CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selim Mercan geçtiğimiz ay açılışı gerçekleşen sıcak asfalt yol şantiye açılışında Enver Yılmaz’ın partisine yönelik üslubunu eleştiren Mercan, “Törendeki tavrınız beni gerçekten çok fazla incitti. Şantiye açılış töreninde normalde belediye hizmetlerinden bahsedilmesi gerekiyorken siz genel siyasetten konuştunuz. Hem oraya davet edildik hem de partilerimiz eleştirildi. Bizim varlığımız dikkate alınmadı” ifadelerini kullandı.


Yılmaz, Mercan’a cevap verdi



Selim Mercan’ın açıklamalarına cevap veren Enver Yılmaz, “Öncelikle kimseyi incitmek istemediğimi söylemek istiyorum. Biz bürokrat değil, siyasetçiyiz. Sizin yapmış olduğunuz eleştiriyi anlayışla karşılıyorum ama o günkü konuşmalarımın da arkasındayım. Ben belediye başkanı olduğum kadar da siyasetçiyim. Kimseyi rencide etmek veya kimseye hakaret etmek gibi bir amacım yoktu” şeklinde konuştu.


Yılmaz “Asfalt çalışması bin 300 metreyi bulacak”


Abdulkadir Hahipoğlu ulaşım konusunda belediye başkanlarına brifing verdi. Belediye Başkanları’na kar yağmadan araçlarınızın bakımını yapın” diyen Hatipoğlu, karla mücadele için yeni araçların alınacağını kaydetti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan Selahattin Aydın da haşere böceklerin ilaçlanmasına yönelik sunum yaptı. Vatandaşların yaylalarda mağdur olmaması için biran önce dönmesini isteyen Enver Yılmaz, asfalt çalışmasının bin 300 kilometreyi bulacağını belirtti. Başkan Yılmaz haşere ilaçlarla ilgili de“Sivrisineğin sesini duyunca uyanıyorum. Ordu’yu sivrisinekle mücadele merkezi yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi