Gerçekleşen ziyarette AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören’e, AK Parti Altınordu ilçe Başkanı Dursun Kurucu ve AK Parti Altınordu İlçe teşkilatı üyeleri eşlik ettik.

Seçimlerin centilmence sonuçlanması temennisinde bulunan Tören, “Aday tanıtım toplantısı için ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve prensipleriyle adaylığımız ilan edildi. Öncelikle şehrimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Hazırlık çalışmaları ile ilgili yaptığımız ön toplantımızdan sonra sembolikte olsa Altınordu Belediyemize bir nezaket ziyareti yaparak saha çalışmalarımıza fiilen başladık.” dedi.

“Mukaddes bir sorumluluk”

Ak belediyeciliğinin son dönemde gönül belediyeciliğine evrildiğini ifade eden Tören, “Gönül Belediyeciliğinin alt yapısını oluşturan çok değerli kurucu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş, ağabeyimize ve devamında bu hizmet görevini üstlenen bugün kendilerine konuk olduğumuz Celal Tezcan ağabeyimize yürekten teşekkür ediyorum. Aday adaylığı süreci geride kaldı. Bu mukaddes sorumluluğun farkında ve bu anlayışla bundan sonra hem teşkilatımızda hem bu süreçte katkısını daima tecrübesiyle, birikimiyle, donanımıyla ve yaşanmışlıklarıyla bizden esirgemeyecek olan dostlarımızın, büyüklerimizin destekleriyle ve gayretleriyle inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi