Yaklaşık 30 yıldır Tuncer Engin’i tanıdığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Tuncer Engin, naif hakkaniyet ölçüsünde yazıp çizerken özellikle belediye meclis üyeliği döneminde bu şehre katkı sunan önemli kişilerden biriydi. Hak, insanlık, saygı, dostluk ölçüsünde bize güzel bir miras bıraktı. Ben bu vesileyle Tuncer abiye Allahtan rahmet diliyor, iz bırakmak geleceği geçmişle buluşturmak için bizlere rehber olacağına inanıyorum” dedi.

Tuncer Engin’i okul hayatından beri tanıdığını söyleyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, “Hepimizin üzerinde önemli katkıları olan bir insandı. Ordu ve doğa aşığı bir insandı. Kalemini hep Ordu'nun iyiliği ve güzelliği için kullandı. İnsanlar gelip geçici. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum ruhu şad olsun” diye konuştu.

 

 "Tuncer Engin çok yönlü kişiliğe sahipti”

 Tuncer Engin çok yönlü bir kişiliği olduğunu ifade eden 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ise “Çok yönlü kişiliğe sahip bir büyüğümüz Tuncer Engin’in Orduya hizmetlerin yapılması noktasında çok çabası vardı. Gazeteciliğin çok kolay yapılabildiği günümüzde o,  eli kalem tutan bir gazeteciydi. Verdiği hizmetler için teşekkür ederken ailesine başsağlığı diliyorum ”ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi