Bayraklar yarıya indi

 

Başbakanlıkça, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı sonucunda hayatını kaybedenlerin acı kaybından dolayı bir gün süreyle milli yas ilan edildiği duyuruldu. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerde 29 Haziran 2016 Çarşamba günü (dün) bayrakların yarıya indirilmesi kararlaştırıldı. Terör saldırısı nedeniyle birçok kınama mesajı yayınlandı.

 

2 Ordulu terör kurbanı

 

Saldırıda 2 Ordulu vatandaşımız da hayatını kaybetti. Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Okçabel Mahallesi nüfusuna kayıtlı 42 yaşındaki Ferhat Akkaya,  arkadaşını uğurlamak için gittiği Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısında hayatını kaybetti. Evli olan Ferhat Akkaya'nın İstanbul'da yaşayan ağabeyleri tarafından cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Ordu'ya getirileceği belirtildi.

 

Patronunu bekliyordu

 

Bir diğer Ordulu terör kurbanı ise Perşembe Kazancılı Mahallesi'nden olan ve İstanbul’da özel bir güvenlik şirketinde çalışan Göksel Kurnaz (38) oldu. Dış Hatlar Terminali'nin yolcu karşılama bölümünde patronunu beklediği sırada meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Kurnaz’ın 2 yıllık evli olduğu öğrenildi. Kurnaz'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verilecek.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi