Uzun yıllar Orduspor alt yaş kategorilerinde forma giyerek Türkiye 2.si olan takımın kadrosunda da yer alan 20 yaşındaki Doğukan Güler, kariyerine farklı bir yerde devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Ligi’nde 2.sezonunu geride bırakan Doğukan Güler, Türkiye’ye dönmenin her zaman aklının bir köşesinde olduğunu söylerken, Orduspor’un durumu ne olursa olsun forma giymek istediğini belirtti.
Kuzey Kıbrıs Ligi’ne geçen sezon GAÜ Çetinkaya TSK formasıyla merhaba diyen genç file bekçisi U21 takımı ile 1.5 sezon mücadele ettikten sonra bu sezonun devre arasında Türk Ocağı Limasol’a transfer olmuştu. Yeni takımında A takım ile antrenmanlara çıkan ancak kontenjana takılan Doğukan Güler, ikinci yarıda geldiği takımda sezonu U21 takımında 11 maç oynayarak tamamladı. Güler forma giydiği maçlarda kalesinde sadece 7 gol gördü.

”Kontenjan sorununu çözdük”


Türk Ocağı Limasol U21 takımı ligi 2.sırada bitirirken, sezonun ikinci yarısında kaleyi koruyan Doğukan Güler gözünün A takımda olduğunu söyledi. Kontenjana takılan Güler önümüzdeki sezon için ”Bu sene verimli bir sezon oldu benim için. Önümüzdeki sezon itibarıyla yerli kontenjanda sayılıyorum ve A takımda oynama şansı doğacak. Burada güzel bir ortam var ancak Türkiye’ye de geri dönebilirim. Henüz karar vermedim.” dedi.

”Her zaman Orduspor”


Türkiye’ye dönmekle ilgili düşüncelerinin olduğunu belirten Doğukan Güler, aklındaki takımın ise Orduspor olduğunu belirtti. ”Orduspor’a çocukluğumu verdim. Adeta orada büyüdüm diyebilirim. Ben kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Katkı verme sırası bana geldi. Eğer Türkiye’ye dönecek olursam Orduspor en dipte de olsa tekrar o formayı giymek isterim” ifadelerini kullandı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM / ÖZEL
Editör: Haber Merkezi