Turnasuyu mahallesi sakinleri piknikçilerden rahatsız. Turnasuyu dere kenarı Kapçullu Mahallesi sakinleri, mahalleye piknik yapmak için gelenlerin sorumsuzluğundan şikayetçi.

Piknik alanında belediyeye ait 2 adet çöp konteynırı olmasına rağmen piknikçiler tüm çöplerini konteynırlarına atmak yerine ortalık yerde bırakınca ortaya çok kötü bir manzara çıkıyor.  Mahalle sakinleri ise durumdan şikayetçi olduklarını belirterek, vatandaşın daha duyarlı davranmasını istiyor.

Mahalle sakinleri; “Burada belediyenin suçu yok. Belediye çöp bidonlarını düzenli alıyor ancak piknikçiler çöpleri  bidonlara atmak yerine çevreye dağıttıkları için her hangi bir görevli de olmadığından tüm çöpler çevreye yayılmış vaziyette kalıyor.” diyerek şikâyetlerini dile getiriyor.

Çevre sakinleri, bu alanın herkese açık bir piknik alanı olduğunu vurgulayarak; şunları dile getirdi;“Alanı herkes temiz kullansa veya çöplerini toplayıp çöp bidonlarına atsa, hem çevremiz temiz olacak hem de bizler rahat edeceğiz. Aksi halde burada piknik yapılmaması konusunda yetkililere gerekli müracaatları yaparak, pikniğin yasaklanmasını talep edeceğiz” Ordu Yorum/Hasan Özata/Özel Haber

Editör: Haber Merkezi