Gelişim potansiyellerimizi değerlendirmemiz gerekiyor diyen Tepe, “Bizim temel derdimiz, başta Ordu merkez (Altınordu) ve Giresun çevresi olmak üzere yoğun nüfuslu bölgeleri Gülyalı’ya çekmektir. İlçemiz konumu ve doğasıyla şehrin gürültüsünden stresinden kaçıp soluklanmak isteyenlerin uğrak yeri olacak. Turnasuyu ve çevresinde yapılacak rekreasyon (yaşam alanı) çalışması sayesinde, Turnasuyu’nun atıllığını ortadan kaldırmayı ve vadi boyunca yapılacak sosyal tesisler sayesinde Gülyalılı hemşerilerimin ve komşu kentlerden gelecek insanların faydalanabileceği bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. ”dedi.

Proje etap etap tamamlanacak

 

Hayata geçecek projenin iki etapta tamamlanması planlanıyor.Birinci etabın maliyeti 3 Milyon TL’yi bulacak. Proje içerisinde yer alan Restaurant ve Sosyal Tesislerin de yapım bedelleri 2 Milyon TL olarak belirlendi projenin birinci etabının toplam maliyetinin 5 Milyon TL’yi bulacağı açıklandı. 

 

Modern bir yaşam alanı 

 

50.000 m2 alanda hayata geçecek proje içerisinde, 6.000 m2 yeşil alan, 3.000 m2 sosyal ve kültürel tesisler, 2 km. uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolları bulunacak. Tesisleralanında yer alacak, açık otopark, piknik alanı, restaurant, spor kompleksi ve çocuk parkları sayesinde Turnasuyu Vadisi boyunca çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkarılacak. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi