Çamaş Belediyesi ve Ordu Sportif Havacılık Kulübü işbirliği ile hazırlanan "Özgürlük Rüzgarda Saklı" projesi ile 25 Ekim’de yamaç paraşütü eğitimleri düzenlenecek.

Çamaş Belediye'si ve Ordu Sportif Havacılık Kulübü İşbirliği ile yamaç paraşütü eğitimlerine 25 Ekim'de başlanılacak. Eğitimler Çamaş'ta bulunan yamaç paraşütü eğitim alanında gerçekleştirilecek. Başarılı olan katılımcılar ise Boztepe'den uçuş gerçekleştirebilecek.

Ordu Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Tarık Yıldırım, yamaç paraşütünün Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sağladığını ve daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Yıldırım, 25 Ekim’de Ordu’da uçuş kursu düzenleyeceklerini belirterek; “Gün geçtikçe üye sayımız artıyor. Kurs açmak, sertifika vermek Türk Hava Kurumu iznine tabi. Normalde sertifika almak için il dışına gidiyoruz ama bu sene Ordu’da bir uçuş kursu düzenlemek istedik. Ordu Yamaç paraşütü için gerçek anlamda biçilmiş kaftan. 25 ekim’de gerçekleştirilecek eğitimle, uçmayı seven ama sertifikası olmayan arkadaşlara sertifika kazandırmış olacağız. Katılmak isteyen kişiler kulübümüz aracılığı ile başvuruda bulanabilir.” dedi. Ordu Yorum/Neşe Çakar/Özel

 

 

Editör: Haber Merkezi