Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez bünyesinde kurulan “Yerel Yönetimler Komisyonu” saha çalışmalarına Trakya’dan başladı.
Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı Ulaş Tepe ve Türkiye’de 64 ilde 159 kurumun üye olduğu Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Metin geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın bir ay önce Ahmetbey’e yaptığı ziyaret ve destek açıklamasından sonra ikinci ziyaret Ulaş Tepe’den geldi. 28 Yaşında Belediye Başkanı seçilen, Türkiye’deki 30 Yaş altı 3 belediye başkanından biri olan ve CHP içerisindeki en genç belediye başkanı Lüleburgaz Ahmetbey Belediyesi Başkanı Mustafa Altıntaş inceleme ekibini makamında ağırladı.

“Yanlış işin olmaması için gayret sarfediyorum”
Mustafa Altıntaş, gençliğinin verdiği heyecan ve çalışma azmi ile daha yaşanabilir bir Ahmetbey için çalıştığını ifade etti. Altıntaş, CHP’li bir belediye olmaları nedeniyle birçok denetleme ve baskıya mağruz kaldıklarını belirterek “Bunların hepsini aşmak için gündüz belediye başkanlığı yapıyorum geceleri ise müfettiş gibi dosyaları inceleyerek bir yanlış işin olmaması için gayret sarfediyorum.” dedi
Yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak, “Ahmetbey Çok Amaçlı Kültür Merkezinin adını Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirdik, yanında bulunan parka Gezi Parkı adını vermeyi düşüyoruz.” diyen Genç Belediye Başkanı 50. Yıl Parkı’na yaptırdıkları sembolik köprü ile ilgili ise ilginç bir söylemde bulunarak “Biz köprümüzü hiç ağaç kesmeden yaptık.” açıklamasında bulundu.

Tepe: “Yaptığı çalışmalarda kendisini destekleyeceğiz”
Ahmetbey’de gerekli incelemelerini tamamlayan Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı Ulaş Tepe, partisinin böyle genç ve dinamik bir başkana sahip olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Biz gençler partinin her kademesinde daha fazla görev almalı ve çalışmalıyız. Bu konuda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bize desteği tam. Bizler çalışmalarımızda gençlerin yaşamaktan mutlu olacağı sosyal demokrat belediyecilik için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu çalışmamız için başlangıcı en genç belediye başkanımızla yaptık. Kendisi kısa bir sürede çok güzel çalışmalar yapmış. Halkta bundan memnun… Bizde yaptığı çalışmalarda kendisini destekleyeceğiz. Partimizde Mustafa Altıntaş gibi belediye başkanlarımızın sayısı artmalı.” açıklamalarında bulundu.
CHP Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Komisyonu incelemelerine yerel halkla sohbet edip onların görüşlerini alarak devam etti. Bunların bir rapor olarak genel merkeze sunulacağını belirtti.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi