Gülyalı’nın genç belediye başkan adayı, enerjik ve diplomalı belediyeci Ulaş Tepe seçim çalışmaları kapsamında Gülyalı’da görev yapmış olan eski belediye başkanlarını kabirlerinde ziyaret ederek büyük bir vefa örneği gösterdi.

Gülyalı’nın kurucu belediye başkanı Yakup Sakaloğlu olmak üzere Ali Şen, Şükrü Vayni, Rahmi Hüsem, Hüseyin Toprakoğlu gibi Gülyalı’ya hizmet etmiş ve kentin gelişimine katkı koyarak ebediyete göç etmiş belediye başkanlarının ruhlarına birer Fatiha okuyarak çalışmaları için teşekkür eden Ulaş Tepe, hayatta olan geçmiş dönem belediye başkanlarından Şevket Vayni, Uğur Cörüt ve Talip Şen’i de bizzat ziyaret edip desteklerini ve oylarını isteyerek Gülyalı Belediye Başkanlığına talip olduğunu dile getireceğini belirtti.

Ulaş Tepe yaptığı açıklamada, “Gülyalı’ya hizmet etmiş belediye başkanlarımızdan hayatta olmayanları rahmetle anıyoruz. Hayatta olanlara da hizmetleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Geçmiş dönemde hizmet eden belediye başkanlarımızın kabirlerini ziyaret ettim. Kendilerine birer Fatiha okudum ve geride bıraktıkları yarım kalan hizmetlerinin takipçisi olacağımı ve onları tamamlayacağımı belirttim. Gülyalı için kim bir taş üstüne taş koymuşsa onu rahmetle anmak boynumuzun borcudur. Mekanları cennet olsun.” dedi. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi