Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 3 gün sürecek olan 20. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali’ne vatandaşları davet etti.

“Festival geleneği devam edecek”

Ramazan ayı etkinliklerinin havaların serinlemeye başlamasından dolayı sonlandırıldığını ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye geçmişte yaptığı Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm festivalini gerçekleştirdiği dönemlerdeki gibi bundan sonra festivalini yazın yapacaktır. 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde festivalimizi gerçekleştireceğiz. Festivalde sadece konserler olmayacak. Konserlerin yanı sıra sportif faaliyetler, yağlı güreş, at yarışı yapılacak ve şehrin sanatsal ve kültürel yönlerine destek verecek. Ben tüm vatandaşlarımızı ve bölge halkını festivalimize davet ediyorum.” dedi.

Dolu dolu festival

Konserler, sergileri, spor müsabakaları ve kültürel etkinliklerle, Ünyelilerin dolu dolu bir festival yaşayacağını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi:

“İkinci gün Orta Çarşı’da yöresel yarışmalar, saat 14.00-15.00 arası Yunus Emre Parkı’nda toplu sünnet şöleni, saat 15.00-18.00 arasında deniz şenlikleri, 18.00-19.00 saatleri arasında Ünye Müze Evi’nde “Geçmişten geleceğe Ünye” söyleşisi olacak. Aynı günün akşamında ise Yalı Mevkii’nde plaj voleybolu final maçı olacak. Akşam ise meydanda yerel sanatçılarımızın ve Sevcan Orhan konseriyle 2. günü tamamlayacağız. Festivalin final günü olan 21 Temmuz 2019 Pazar günü ise binicilik tesislerimizde saat 13.00’da ata sporumuz olan rahvan at yarışları, saat 17.00’da şehir stadında Milli Karma ve Ünye Veteranlar Futbol Müsabakası, saat 19.00’da Yalı Mevkii’nde plaj futbolu final müsabakası yapılacak. Festivalimizin finalinde ise Cumhuriyet Meydanında yerel sanatçılar ve Hülya Polat konseri yer alacak. 3 gün 3 gece sürecek olan festivalimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.” Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi